JEG SLUTTER!

HEII!

Jeg har ikke blogget på en stund, pga det har vert så mye jeg må ha tatt hensyn til før bloggen. Jeg har også mistet mye inspriasjon, så det har vert ganske veldig vanskeligt for meg, å komme tilbake og begynne å blogge for fult. Så jeg tror jeg slutter, det kan være at jeg kommer tilbake en gang, men jeg lover appsolutt ingenting, desverre. Men vi ses kanskje igjen, en vakker dag!

Så hade bra, også for vi håpe at jeg komme tilbake en dag. Så vi ses kanskje en dag in the real life, vist ikke så snakkest vi sikkert en dag!
SYNTES DU DET ER DUMT AT JEG SKAL SLUTTE Å BLOGGE? KOMMER DERE TIL Å SAVNE MEG ELLER IKKE?




SATURDAY NIGHT

HEII, søtinger!

Dagen min startet klokken tolv idag tidlig, som har vert utroligt godt. For i hele ferien så har jeg måttet stå opp klokken syv, ni, ti og klokken halv elleve for å være med Sebastian. Hele denne uken har jeg bare vert med han, fra av jeg sto opp til han måtte legge seg som har vert veldig gøyt å morsomt, men veldig slitsomt på samme tid. Han skal nemelig reise i morgen, og da vil jeg mest muligt være med han hele tiden å leke med han, forsiden han skal være hos faren sin i en uke nå, så da er det litt lenge til jeg ser han neste gang... Så forsiden jeg har gjort på noe hele tiden denne uken, så bestemte jeg meg for at jeg ikke skulle gjøre noe som helst idag, jeg skulle bare reise meg opp fra sofaen når jeg skulle spise, gå på do å lade mobilen min, som har vert veldig deiligt for å si det sånn! Og hele denne kvelden, har jeg bare sittet i en fast stilling i sofaen og leste på blogger, snakket med familien, slappet av å ikke gjort en eneste dritt, ha-ha-ha. Såja sånn har hele dagen min vert!

 
JEEPP, sånn ser jeg ut idag. Ikke så fin kan man si, jeg orker ikke å orne meg og ta på meg så fine klær nå når jeg har ferie. For ferie består jo av soving, slasking og ikke gidde å gjøre en dritt bortsett fra å spise mat og gå på do. I morgen er den siste dagen av vinterferien, og den skal jeg nytest for FULT, jeg skal ikke gjøre en dritt, jeg skal bare sove å slappe av. For på mandag, så er det tilbake på skolebenken igjen som jeg kan ærlig inrømme at jeg ikke gleder meg noe særlig til.
♥HVA HAR DERE GJORT PÅ IDAG? HAR DU VINTERFERIE ELLER HAR DU ALLEREDE KOMMET TILBAKE PÅ SKOLEBENKEN FOR LEGST?


 



HEII! Jeg heter Viktoria Aleksandra. Jeg er 14 år gammel jente, og kommer fra Bergen. Her kan du lese om hverdag min, outfits, bilder, og masse annet. Håper du liker bloggen min!♥

+ Legg meg til som venn♥


Kontakt/sponsorer: vikbir98@gmail.com





Follow on Bloglovin
hits