OPS, BLOGGÆÆÆN!

HEII!

Jeg beklager så mye at jeg ikke har fått blogget noe særlig de to siste ukene. Jeg har rett og slett ikke hatt tid, og da mener jeg at jeg ikke hatt tid til å blogge. Jeg har hatt så mye skole arbeid at jeg ikke har fått tid til å være med venner, familien min og ikke fått blogget, krise!!!! Men nå frem over, har jeg masse av tid. I morgen, begynner ferien for meg, det blir så godt, kjenner det sliter på meg med skole og at jeg MÅ ha gode karakterer sittende i hodet mitt. Så neste uken, så har jeg masse av tid til blogging, venner og familie, og sist og ikke mist sove leeeenge å få tatt igjen all søvnen som jeg har mistet denne uken.

Men se bort ifra all klagingen med skole, lekser å lite blogging, så har jeg fått tid til å orne på designet mitt idag! Jeg er så fornøyd, det er så lyst og lett desing og det er sån som jeg liker det. Det jeg hater mest av alt når det gjelder blogger, så er det når bloggere har fem forskjellige farger på designet og en header som ikke passer inn i designet i det hele tatt. Og ja som dere ser, så har jeg veldig lite farger i mitt design som jeg er veldig glad for å veldig fornøyd med! 

Sorry, men bildet er litt uklart. Men dere legger vel merke til hva som er på bildene eller hva? Dette designet skal jeg ha en stund før jeg bytter til ett annet design. Kankje jeg lager en header eller kanskje jeg bare har det sånn som jeg har det nå. Men vi får se hva jeg gjør i det nærmeste fremtid!
♥SYNTES DERE DET ER BRA AT JEG HAR KOMMET TILBAKE FOR FULT ELLER IKKE? LIKTE DERE DET DESINET JEG HAR NÅ ELLER LIKTE DERE DET FORJE DESIGNET BEDRE?


 

LØRDAGS INSPRIASJON

HALLO!

Idag har jeg ikke gjort på noe spesielt enkelig, uten om at jeg har kost meg med familien, hjelpet til med å rydde huset og skiftet laken og dyne/pute trekk på senga mi. Så dagen idag har vert i grun ganske avslappende, hele familien var jo hjemme idag, så vi har hatt en skikkelig kose kveld med god mat, musikk og noen gøye tve programmer som har gått på tven i hele dag. Nå så sitter jeg godt pantet i stolen og ser på "Gullfisken" sm går på tv2, blogger og holder på å sovne sittende. HAHAH, og tusen takk for at det har vert så mangen innom bloggen min idag, er super fornøyd (men ikke glem å kommenter da..).

Tumblr_meufhmln1i1rklvkso1_500_large

 //Bildet er fra WE♥IT//
Jeg har ikke tatt noe bilder idag, så da tenkte jeg heller å legge ut ett inspriasjonsbilde ut her på bloggen!
♥HAR DERE HATT EN AVSLAPPENDE DAG HJEMME? HVA SUNST DU OM INSPRIASJONS BILDENE MINE?


HEII! Jeg heter Viktoria Aleksandra. Jeg er 14 år gammel jente, og kommer fra Bergen. Her kan du lese om hverdag min, outfits, bilder, og masse annet. Håper du liker bloggen min!♥

+ Legg meg til som venn♥


Kontakt/sponsorer: vikbir98@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits