VELKOMMEN TIL MIIIN BLOGG!

♥HELUU!
Ehm, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal starte dette, men jeg får vell bare begynne en plass.. Jeg heter da allså Viktoria Aleksandra, og kommer fra Øygarden litt uten for Bergen. Jeg elsker å blogge, lese andres blogger som jeg får inspriasjon fra. Så kankje jeg kommer innom din blogg en dag, kankje jeg blir en fast leser? Jeg har ikke så veldig travle hverdager (skole, lekser..), så det kommer nok noen innlegger hverdag, jeg er ikke sikker på hvor mangen det blir, men det kommer uansett ett innlegg hverdag heheh (vist jeg har tid, må priotere lekser først desverre). Hva sunst dere om det?

Dette er denne janta som står bak denne bloggen, allså meg! Så får håpe jeg får flere lsere, fine kommntarer og flere faste lesere/venner, så injoy. Så vi snakkest senere i kveld eller i morgen, og ikke vær redd for å kommentere!


 


HEII! Jeg heter Viktoria Aleksandra. Jeg er 14 år gammel jente, og kommer fra Bergen. Her kan du lese om hverdag min, outfits, bilder, og masse annet. Håper du liker bloggen min!♥

+ Legg meg til som venn♥


Kontakt/sponsorer: vikbir98@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits